Het is tijd voor een gloednieuwe serie van de Wander World Battle! Deze keer strijden niemand minder dan de fanatieke dames Marije Zuurveld & Lise van Wijk tegen de sportieve heren Rutger Vink (Furtjuh) & Thomas Grinsven (Gewoon Thomas). De teams weten nog niet wat hun bestemming zal zijn en zullen er alles aan doen om daar tijdens deze aflevering achter te komen. Voor wie ben jij? Team GROEN of team ROZE?

De winactie uit deze aflevering is helaas afgelopen. Voor meer toffe acties check je onze website http://www.wandertravel.nl

Special thanks to:
Conimex, check: http://www.conimex.nl

China Southern Airlines, check: http://global.csair.com/NL/NL/Home/

And many thanks to:
Hanoi Streetfood Tour, check: http://www.hanoistreetfoodtour.com/

Wil je meer info? Bezoek dan onze website http://www.wandertravel.nl

Vergeet ons niet te volgen op social media:
Facebook: http://bit.ly/Wander_fb
Instagram: http://bit.ly/Wander_insta
Twitter: http://bit.ly/Wander_twitter

Over Wander:
Iedere woensdag om 16:00 uur gaan twee verschillende YouTubers, acteurs en muzikanten mee op Wander Surprise Trip. Met alleen een paspoort en een paklijst worden zij op reis gestuurd naar een onbekende bestemming en beleven daar de gaafste avonturen!

Op vrijdag om 16:00 uur komt de Wander World Battle online! Twee duo’s, twee landen en acht gruwelijke challenges. Iedere week wordt het een heftige strijd, want het winnende duo mag nog een keer mee op reis. Wie haalt de meeste punten en wint?!

Om je reiskennis uit te breiden kijk je iedere zaterdag om 12:00 uur naar de Wander List. Laat je inspireren en kom bijvoorbeeld te weten wat de meest bizarre zwembaden ter wereld zijn, waar je de mooiste duiklocaties kan vinden of wat de duurste hotelkamers ter wereld zijn.

Hou jij van avontuur en kan je niet wachten om de Wander afleveringen te kijken? Abonneer je dan nu op hét reisplatform van Nederland!

Wander wordt geproduceerd door Endemol Shine Beyond Nederland.

Leave a Reply